plugga vore nog bra , men det tar upp så jävligt mycket tid!

Det blir ett kort och endast ett inlägg idag för att jag har så sjukt mycket plugg!!
Nästa vecka har jag tre prov i no, musik och so sen har vi även på no:n en labbrapport som måste in.. -.- jag kommer att dö. Så helgens planer blir då bara  en massa plugg!!

Men idag så var jag tidigt nere i stallet och släppte in alla 4 hästarna. Lyset inne i foderladan hade gått sönde så det var kol svart så när jag skulle göra maten så fick jag gå runt med en pannlampa och sen så sa en tjej till mig att man bara kunde trycka på en knapp så startade lamporna igen... typisk mig att inte tänka på det
Men sen kom linnea och sandra ner till stallet och vi red ut , efter att vi hade ridit en stund så red linnea hem och jag och sandra gick till en stor äng och travade och galopperade. Hon var sjukt fin från början och man känner verkligen att hon är mycket bättre i vänster sidan! Sen var ju det den jobbiga galoppen hon fattade jätte fint men hon ville absolut inte fatta till höger och jag svettades ihjäl och orkade inte bråka så vi galopperade endast i vänster varv och hon var verkligen jätte fin där med :D
sen så bet hon mig i ansiktet(!!!) idag jag har ingen aning om varför hon gjorde det men hon blev jätte rädd sen för jag stod och svor till henne, blev lite sur men sen resten av dagen så var hon som en ängel.
Sen till en liten tråkigare sak är hennes sår på benet som inte riktigt har läkt ihop ännu , men det var nästan 2 veckor sen hon gjorde illa sig och det har inte ens blivit en skropa. Är lite orlig över det och man vet inte riktigt vad man ska göra :/ Det kanske är någon läsare som har något bra tips?



Det skulle vara roligt om ni komenterade lite mera! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0