Back on track

Igår så åkte jag och mamma till hoppla i västertorp och kollade på lite saker. Och då såg jag att dom reade ut back on track benskydd och vi har länge funderat på att köpa såna men dom är så otroligt dyra nästan 1000 kr för ett par, men igår så sålde dom ut dom för 499 as bra ju :D så vi åkte därifrån med 3 par, två till mig och ett par till sandra hon har redan ett par så köpte vi ett till så att hon också ska ha till alla fyra bena :D M
Men jag hoppas verkligen att dom funkar har hört att dom ska vara skit bra så det är bara att pröva!

 

Back On Track Benskydd Royal med kardborre Skyddar Hästens ben

Beskrivning:
Back On Track Benskydden Royal är mycket lätta och snabba att sätta på och av. Benskydden har ett ytterhölje av ett extra slitstarkt neopren. Neoprenhöljet är också formsytt för att nå en optimal passform över kotan. De spännen som sitter på ytterhöljet är breda och greppvänliga och har en tydlig Back on Track-brodyr i gult. Den inre delen av Benskydd Royal består av en mjuk padd där yttertyget är av polypropylen med insmälta kerampartiklar och stoppningen är av polyester.

Benskydd Royal säljs endast i par, en för höger och en för vänster ben. Benskydden finns i 3 olika höjder, 35, 40 och 45 cm. Benskydden är utformade för att täcka från kronranden till ett par centimeter upp över hasen eller carpus.


Back on Track effekten:

Smärtlindring
Lindrar inflammation
Minskar muskelspänning
Ökad blodcirkulation
Läkning påskyndas

Funktion:

Lindrar och påskyndar läkning av skador i muskler och leder
Uppvärmning av muskler inför arbete eller fysisk träning
Förebygger skador i muskler och leder


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0